Pályázat

eu pályázat

Fejlesztés összegzése

Kedvezményezett neve: CORTI-MED Kft.
Projekt címe: Versenyképességének növelése érdekében történő eszközbeszerzés
Szerződött támogatás összege: 8 547 297,- Ft
Támogatás mértéke (%-ban): 50%

A projekt tartalmának bemutatása:

A projektben keretében egy ATMOS C 11 Systema egy új generációs F-O-G-i kezelőegység. Az ATMOS® C 11 Systema fül-orr-gégészeti kezelőegység erős, tartós, korrózióálló fémből készült került beszerzésre. A gondos tervezésnek és a fém illetve PU anyagoknak köszönhetően sima könnyen tisztítható a felülete, ami ellenáll a nagy igénybevételnek és a fertőtlenítőszereknek. A felső nagy munkafelületen elfér négy nagy eszköztartó tálca (284 x 184 mm). Ez alatt található egy kisebb és több nagy fiók az eszközök és fogyóanyagok tárolására. Az alapkészülék három tiszta és három használt endoszkóp tárolására ad opcionális lehetőséget. A szívóegység csendes, felhasználóbarát, és automatikusan bekapcsol. Ön döntheti el, hogy egyszer vagy többször használatos váladéktartályt szeretne használni, melyhez könnyen hozzáférhet a gép elején.

A kezelőegység 2 LED fényforrás csatlakozóval van ellátva, melyekhez az ATMOS LED fejlámpa és az ATMOS LED marokfényforrás csatlakoztathatóak és automatikusan aktiválhatóak. Továbbá lehetséges 3 gyógyszerporlasztó üveg és 2 fülmosó palack tárolása is. A beruházás eredményeképpen hatékonyabb és minőségibb szolgáltatás nyújtására képes a vállalkozásunk, mint korábban. Ennek megfelelően pontosabb diagnózis felállítás, időtakarékosság és innovatív technológia felhasználás következik be.

A projekt tényleges befejezési dátuma: 2018.06.28.

Project azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2017-01711

eu pályázat

Fejlesztés összegzése

Kedvezményezett neve: CORTI-MED Kft.
Projekt címe: Korszerű nőgyógyászati vizsgáló állomás kialakítása
Szerződött támogatás összege: 41,28 millió Ft
Támogatás mértéke (%-ban): 70%

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt keretében kialakításra került a nőgyógyászati magánrendelés, mely a térségben hiánypótló jellegű.
A nőgyógyászati rendelő kialakításához elengedhetetlenül szükséges nőgyógyászati vizsgáló állomás és egy modern ultrahang diagnosztikai eszköz került beszerzésre.
Az ultrahang Alpinion X-cube 90 készülék igen magas minőségű képalkotó módszert tesz lehetővé. Alkalmas a nőgyógyászati hasi és hüvelyi vizsgálatokhoz is.
A nőgyógyászat mellett kardiológiai és egyéb ultrahang vizsgálatok elvégzésére is alkalmas. Lehetőség van a képi dokumentáció nyomtatására is.
A nőgyógyászati vizsgáló egység a páciens vizsgálatakor egyénileg állítható ágy képes memorikusan rögzíteni a beállitásokat, segítve a vizsgáló orvos és a páciens komfortos elhelyezkedését.

A projekt tényleges befejezési dátuma: 2022.12.31.

Project azonosító száma: GINOP-1.2.16-22-2023-02752