Hírek

OLCSÓ HALLÓKÉSZÜLÉK GYEREKEKNEK? ÍGY SZEREZD MEG!

OLCSÓ HALLÓKÉSZÜLÉK GYEREKEKNEK? ÍGY SZEREZD MEG!

HALLÓKÉSZÜLÉK VÁSÁRLÁSI TIPPEK, AMIKRŐL BIZTOS NEM TUDTÁL!

A hallás gyermekeink fejlődése szempontjából kiemelten FONTOS. Szülőként éppen ezért hihetetlen felelősség nehezedik ránk, hiszen a sorozatos hallásvizsgálatok, a beszédfejlődés koordinálása, a társadalomba való beilleszkedés támogatása, az iskolában való helytállás, no meg szerelmünk gyümölcsének elemi boldogsága mellett egyáltalán nem elhanyagolható tény, hogy ANYAGILAG hogyan oldjuk meg ezt a nem mindennapi helyzetet. A hallássérülés, mintha önmagában nem lenne probléma, pénztárcánkat sem kíméli, és mint ahogy az évek alatt cipőből, ruhából és még a tornacuccból is konténernyi mennyiséget vásárolunk, úgy gyermekünk hallásának fejlesztésére is vagyonokat kell, hogy költsünk. De vajon ez tényleg olyan sokba kerül?

KIEMELT TÁMOGATÁS GYEREK HALLÓKÉSZÜLÉKEKRE │ 9 éves korig

Sokan nem tudják, hogy az OEP listán több hallókészülék is szerepel, amelyet a hazai társadalombiztosítás különböző mértékekben támogat. Természetesen ezen a listán nem minden hallókészülék található meg azok közül, amelyek forgalomban vannak, de elég széles a skála, amelyen belül felnőtt és gyermek hallókészülékek vásárlását illetően mozoghatunk. A GYEREK hallókészülékeket például a KIEMELT TÁMOGATÁS keretében 9 éves korig vásárolhatjuk meg, 48 hónapos kihordási idővel.

98%-os EMELT TÁMOGATÁS GYEREK HALLÓKÉSZÜLÉKEKRE │ 9 éves kor felett

Érdemes megnézni az OEP listát, vagy még jobb, ha gyermekünk konkrét helyzetét megismertetve egyeztetünk fül-orr-gégész szakorvossal, audiológussal, hiszen így egyrészt nem vagyunk magunkra hagyva a hézagos információk kuszán vad dzsungelében, hanem az aktuális HALLÁSVIZSGÁLAT eredménye alapján személyre szabott tanácsokat kaphatunk a hallókészülék vásárlását illetően. Az audiológus szakember a támogatott készülékekről is bővebb információt tud adni, és amellett, hogy a készülék a lehető legjobb hangzásélményt nyújtsa a kicsinek, színben és formában is segít kiválasztani a legmegfelelőbbet.

PHONAK SKY B és M KÉSZÜLÉKEK A KEDVEZMÉNYES LISTÁN

Amikor a támogatott hallássegítő eszközökre gondolunk, nem kell attól tartanunk, hogy feltámadnak az ódivatú, idejét múlt méretű és fazonú hallókészülékek. Szerencsére az OEP listát is megfújta a 21. századi technológia szele, így helyet kaptak a fejlett rendszerrel rendelkező és dizájnban is versenyképes hallókészülékek is. A Phonak Sky B és M készülékek, melyek szintén elérhetőek a támogatás keretein belül, kifejezetten gyermekek számára készült és olyan INNOVATÍV, életminőség-javító megoldásokkal gazdagították a fejlesztők, amelyek megkönnyíti a gyerekek mindennapjait. Amellett, hogy ezek a készülékek maximális hallásélmény nyújtanak a kicsiknek, a kölykök aktív életmódjához igazodva ellenállnak a víznek, az izzadságnak és a pornak, hogy semmi se akadályozhassa kibontakozásukat. A Phonak Sky B és M készülékei azért is különlegesek, mert a Mix&Match kombinálási lehetőségnek köszönhetően egy széles színskálából állíthatjuk össze gyermekünk vagány hallókészülékét.

TÁMOGATOTT HALLÓKÉSZÜLÉKEK MÁR 5000 FT-TÓL!

Valóban hihetetlen, pedig igaz. Az igénybe vehető támogatásoknak köszönhetően akár már 5000 Ft-ért is vásárolhatunk olyan GYERMEK hallókészüléket, amely megfelelő megoldást és gazdag hallásélményt nyújt a kicsiknek minden helyzetben.

KÉRDÉSED VAN? KERESS MINKET!

Szakorvos fül-orr-gégész és audiológus kollégáinkkal Gyulán és Balatonfüreden állunk rendelkezésedre, hogy hallásvizsgálattal, valamint a megfelelő hallókészülék kiválasztásával támogassuk gyermeked fejlődését, tanulását és felhőtlen szórakozását! 

MÉG TÖBB INFORMÁCIÓRA van szükséged? Klikk ide! → https://edukid.hu/

Szerző: Eat, Move & Smile