Hírek

5 OK, MIÉRT VÁLASZD A SYBILLA EGÉSZSÉGKÖZPONTOT

5 OK, MIÉRT VÁLASZD A SYBILLA EGÉSZSÉGKÖZPONTOT

SYBILLA – FÓKUSZBAN AZ EMBER

A hazai egészségügynek köszönhetően ma már széles körben válogathatunk a magánorvosi ellátások között. Az ország több pontján állnak rendelkezésre olyan egészségügyi intézmények, ahová teljesen függetlenül ellátogathatunk és igénybe vehetjük a számunkra megoldást nyújtó egészségügyi szolgáltatásokat. A Sybilla Egészségközpontot mi is ennek égisze alatt alakítottuk ki és büszkék vagyunk arra, hogy profi szakorvos kollégáinknak, emberközpontú hozzáállásunknak és széles körű tevékenységünknek köszönhetően egyre többen bíznak meg bennünk és fordulnak hozzánk megelőzési céllal és kialakult egészségügyi problémáikkal.


1. SZÉLES KÖRŰ SZOLGÁLTATÁSOK EGY HELYEN. VAGY INKÁBB KETTŐN.

Magánorvosi rendelőinket az ország két pontján, Gyulán és Balatonfüreden alakítottuk ki. Gyulára szülővárosunkként esett a választás, Balatonfüredet pedig imádjuk, hiszen a nyár és a napfény vonzotta látogatókon túl az ottlakók habitusa, kedvessége, ahogy maga a füredi hangulat is, réges-régen belopta magát a szívünkbe. A két városban kialakított Sybilla Egészségközpontban fül-orr-gégészeti, audiológia szolgáltatásokat nyújtunk, melyhez szükség esetén a hallókészülékek kiválasztását, üzembe helyezését és támogatását is biztosítjuk, emellett Gyulán széles körű bőrgyógyászati és tüdőgyógyászati, Balatonfüreden pedig ortopédiai vizsgálatokat végzünk.


2. EGÉSZSÉG ÉS TURIZMUS

A két város mellett azon kívül, hogy a szívünk is erősen húz, számos pozitív érv szól. Ha kikapcsolódásra vágyunk és éppen termálfürdőbe vagy akár a Balaton partjára igyekszünk, a jól megérdemelt szabadságot kényelmesen összeköthetjük – vagy kiegészíthetjük – a rendszeres orvosi vizsgálatokkal. Így a szűrővizsgálatok nem igényelnek külön szervezést, hiszen a szabadságunk vagy utazásunk ideje alatt kényelmesen, előre egyeztetett időpontokban vehetjük igénybe az aktuális egészségügyi vizsgálatokat.


3. BARÁTSÁGOS ATMOSZFÉRA

Az orvosoktól félünk, mint a tűztől, ami a kezelés eredményességét is befolyásolhatja. Célunk, hogy a hozzánk látogató már a legelső percben érezze, jó helyen van. Mind magánrendelőink enteriőrje, mind szakorvos csapatunk segítőkész és pozitív, barátságos hozzáállása segít, hogy a vizsgálatok során legyen idő a probléma feltárására és annak szakszerű kezelésére, utógondozására. Vidám színekkel, kényelmes bútorokkal, minőségi eszközökkel és mosolygós kollégákkal várjuk a gyógyulni vágyókat.


4. A TAJ-KÁRTYA IS SZÁMÍT!

A Sybilla Egészségközpontban zömmel hallókészülék vásárlásakor érdemes használni a TAJ-kártyát, hiszen az, aki hallássérüléssel küzd és a minőségi halláshoz hallókészülékre van szüksége, jelentős kedvezményben részesülhet. Amellett, hogy a kiválasztott készülékhez 15 napos ingyenes próbahordási lehetőséget biztosítunk, vásárláskor jó, ha tudjuk, milyen széles körű támogatási lehetőségek közül választhatunk.

5. INGYENES SZŰRŐVIZSGÁLATOK


Fontosnak tartjuk, hogy az egészségügyi vizsgálatok azok számára is elérhetőek legyenek, akik nehezebb körülmények között élnek. A mögöttünk álló hosszú évek alatt szokássá vált INGYENES szűrővizsgálatokat éppen ezért tartjuk, így minden évben 1-1 hónapot kijelölünk, amikor a Sybilla Egészségközpont szolgáltatásait a hozzánk ellátogatók díjmentesen igénybe vehetik. Ahogy a hétköznapok során, úgy az ingyenes szűrővizsgálatokon való részvétel is előzetes bejelentkezéshez kötött, így érdemes figyelemmel kísérni a közösségi médiát és ellátogatni weboldalunkra, hogy elsőként értesülj az aktuális akciókról és hírekről.


Szerző: Eat, Move & Smile