Hírek

6 OK, MIÉRT CSERÉLD LE AZONNAL A HALLÓKÉSZÜLÉKED!

6 OK, MIÉRT CSERÉLD LE AZONNAL A HALLÓKÉSZÜLÉKED!

EGYÉRTELMŰ JELEK, HOGY ELAVULT A HALLÓKÉSZÜLÉKED

6 évvel ezelőtt történt az eset, hogy fülzúgásra panaszkodva bejött hozzánk egy nagyon kedves beteg. A panasza az volt, hogy egy ideje már fájlalta a fülét, amit betudott annak, hogy koncertekre jár, a telefonhoz fülhallgatót használ és szereti hangosan hallgatni a zenét. Az átfogó audiológiai vizsgálat során enyhe hallássérülést állapítottunk meg, amitől a páciensünk megdöbbent, és bár ő maga is érezte, hogy a hallásával gond lehet, azt mégsem feltételezte, hogy esetleg hallókészülék viselése lehet majd szükséges. A páciens hallássérülésének mértékét és igényeit, életmódjának körülményeit figyelembe véve olyan hallókészüléket ajánlottunk, melyre a 15 napos ingyenes próbahordást követően igent mondott. A rendszeres éves vizsgálatok során most, 6 év elteltével azzal keresett meg bennünket, hogy segítsünk neki LECSERÉLNI RÉGI KÉSZÜLÉKÉT egy technológiailag fejlettebb hallókészülékre. De vajon melyek azok az okok, amiből egyértelmű volt számára, hogy eljött az idő? Eláruljuk neked, melyek azok a jelek, amiből tudni fogod, hogy 6 ÉV UTÁN miért érdemes neked is lecserélni hallókészüléked!

1. ROMLIK A HALLÁSOD

Még ha a hallókészülékeket hosszú távra is tervezik, a hallórendszer egészsége fokozatosan romolhat az évek során. A hallókészülék viselése ugyan nagymértékben segít ezen, viszont történhet olyan hirtelen zajkitettség, baktérium okozta gyulladás vagy a belső fül hallócsontocskáinak, szőrsejtjeinek sérülése, mely további hallásromláshoz vezethet és új, technológiailag fejlettebb hallókészülék viselését teszi szükségessé.

2. NEM MŰKÖDIK A HALLÓKÉSZÜLÉKED

Ha a rendszeresen felmerülő problémák miatt akadozik a hallás, ahelyett, hogy bosszúsan félre dobnád hallókészüléked, keress fel bennünket! Lehet, hogy csak egy finomhangolás vagy egy gyors készülékjavítás is megoldja a problémád, bár ha a hallókészüléked 5-7 évnél régebbi, lehet, megéri a régi elnyűtt kütyüt egy technológiailag korszerűbb készülékre cserélni.

3. SZABADON BESZÉLGETNÉL

A legújabb hallástechnológiai eszközök a beépített Bluetooth rendszernek köszönhetően már alkalmasak arra, hogy egyéb eszközök csatlakoztatásával kényelmesen nézhesd a tévét, hallgasd a rádiót, vagy csevegj telefonon, miközben például autót vezetsz, vagy éppen a konyhában főzöl. Számos olyan hallókészülék elérhető ma már a piacon, ami biztosítja a szabadkezes kommunikációt, miközben zajszűrő rendszerének köszönhetően kiemelkedő hallásélményt biztosít számodra.

4. SZÉGYELLED A HALLÓKÉSZÜLÉKED

Sok siket és hallássérüléssel élő páciensünk keresett meg bennünket azzal a problémával, hogy a régi, bumfordi hallókészülékét szégyelli, és emiatt nem mer társaságba járni. A hallástechnológia hihetetlen sebességgel fejlődik, a tervezők pedig különös figyelmet szentelnek nemcsak a belső szerkezet tökéletességére, de a külső megjelenésre is. A piacon elérhető készülékek ma már különböző színben és méretben választhatóak, így ma már kizárólag a te döntéseden múlik, hogy a ruhádhoz színben passzoló csillogó, vagy a feltűnésmentes, diszkrét, pezsgő színű hallókészüléket választod. Nézz körül a hallókészülékek között, ha eddig még nem tetted, mert mesés megoldások várnak rád, ráadásul árban is kedvezőek olyannyira, hogy adott esetben még a fél vagyonodat sem kell ráköltened!

5. VÁLTOZÁS ÁLLT BE AZ ÉLETEDBEN

Új munkahely? Sporttevékenység? Vagány nyugdíjas programok? Vagy csak eltelt 6-7 év, te pedig közben felnőttél? Számos dolog történhet életed során, ami miatt úgy döntesz, lecseréled hallókészüléked. A jó hír, hogy ezt nyugodtan megteheted! Az elszigetelődés helyett válaszd a nagybetűs ÉLETET, és egy percig se aggódj amiatt, hogy nem találsz majd hozzá igényeidnek megfelelő hallókészüléket!

6. NEM AZ ÁR AZ ÚR

A széles választékot biztosító hallókészülék paletta sok jó dolgot rejt magában. Ha számodra is eljött az idő, mert úgy érzed, szívesen váltanál egy szebb, jobb, még tökéletesebb hallókészülékre, nem is kell mást tenned, csak keresd kollégáinkat telefonon, vagy nézz be hozzánk személyesen Gyulán és Balatonfüreden.
____________________________________________________________________________________
Kérdésed van? Hallássérüléssel, hallókészülékekkel kapcsolatos kérdéseiddel keress bennünket elérhetőségeinken! Szakembereink a teljes körű vizsgálatok elvégzését követően szívesen segítenek személyre szabottan összeállítani a megfelelő kezeléseket, és kiválasztani a tökéletes hallókészüléket az országban két helyen: Gyulán és Balatonfüreden.

Szerző: Eat, Move & Smile