Bemutatkozás

SYBILLA MAGÁNORVOSI RENDELŐ

AZ EGÉSZSÉG HARMÓNIÁJA

Családi magánrendelőként fontos számunkra, hogy pácienseink az egészségügy különböző területein magas szintű, komplex szakorvosi ellátásban részesüljenek. A SYBILLA Magánorvosi Rendelő és Hallókészülék Stúdió az ország több pontján biztosít kiemelkedő színvonalú egészségügyi és prevenciós ellátást. A vizsgálatok hatékonyságát, valamint pácienseink széleskörű igényeit figyelembe véve alakítottuk ki rendelőink működését, kellemes atmoszféráját. A teljes körű vizsgálatok egy időben történő elvégzése mellett folyamatosan törekszünk a nyugodt, barátságos környezet kialakítására is, hiszen ahogy mondani szoktuk: Az egészség belülről kezdődik!

GYULA

TESTÜNK HARMÓNIÁJA - MAGÁNRENDELÉS

Három csodás város, ahol magasan képzett orvosokból, gyakorlott szakmai háttérrel rendelkező kollégákból álló csapatunk biztosítja a gyógyulni vágyók számára, hogy akár a prevenció, a komplex orvosi ellátás, valamint a kiemelkedő színvonalú hallásgondozás során a hozzánk ellátogató páciensek professzionális egészségügyi támogatásban részesüljenek.

Szakorvosaink mind a fül-orr-gégészet, mind pedig az audiológia, a tüdőgyógyászat, a foglalkozás-egészségügy, illetve a bőrgyógyászat területén segítik pácienseiket. Mindemellett a szakorvosi ellátásokon túl a szépülni vágyókra is gondoltunk, hiszen a természetes szépség, és a harmonikus formák kialakítása érdekében plasztikai sebészeti konzultáció is elérhető a SYBILLA Magánorvosi Rendelőben.

HANGOK HARMÓNIÁJA - HALLÁSGONDOZÁS

A SYBILLA Hallókészülék Stúdió korszerű, klinikai színvonalú audiometerekkel felszerelt stúdiója biztosítja, hogy a hallásgondozás, és a megfelelő hallókészülék kiválasztása során a személyes gondoskodás mellett a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsuk hallássérült pácienseinknek. A hallásgondozás részeként alapvető számunkra, hogy a legmodernebb hallókészülékek, hallásjavító eszközök próbahordásával adjunk lehetőséget az eszközök tesztelésére.

A halláskárosodásnak többféle oka is lehet, ezért kiemelt hangsúlyt fektetve a megelőzésre ingyenes, kampányszerű hallásszűréssel, valamint személyre szabott eszközökkel támogatjuk a prevenciót magánszemélyek és vállalkozások részére egyaránt.

FILÓZÓFIÁNK

A SYBILLA Magánorvosi Rendelő szakmai csapatának kiemelt célja a betegségek szűrővizsgálatokkal történő megelőzése, ember-központú gyógyítása, valamint pácienseink megfelelő tájékoztatása. Hisszük, hogy egészségünknél nincs nagyobb érték, mi pedig ennek megőrzésében nyújtunk magas szintű, gondoskodó szakmai támogatást a hozzánk ellátogatók számára.