PLASZTIKAI SEBÉSZET

A plasztikai sebészet egyre inkább a mindennapjaink részévé válik, egyre növekvő igényként jelentkezik a mai kor embere számára a szépség, a harmonikus és fiatalosabb megjelenés.

Plasztikai sebészként ebben tudok segíteni a hozzám forduló páciensek számára.


A plasztikai sebészet egyaránt foglalkozik az esztétikával és a különféle alaki vagy formai változások helyreállításával. E két terület szoros kapcsolatban áll, egymástól el sem választható, hiszen ami szép az természetes és ami természetes az szép is.

A plasztikai sebészeti műtétek során minden esetben a szépség mellett a természetesség és harmonikus formák kialakítása a pácienseimmel a közös célom. Mindez igaz valamennyi plasztikai sebészeti beavatkozásra, akár a mellplasztikára akár a zsírszívással formált testalakra, akár egy elálló fül korrekciójára gondolunk. Különösen fontos az orrplasztikák során a szépség mellett a funkció megőrzése vagy javítása is. Az egyre divatosabbá váló Botox és hyaluronsavas injectiós kezeléseket és a sajátzsír átültetéseket is ezek elvek alapján végzem. Ezeken kívül még bármely testtájék műtétivel foglalkozom (arcplasztika, szemhéjplasztika, hasplasztika, fenékplasztika, vádliplasztika, hajbeültetés, intim műtétek).

Minden esetben személyes konzultáció során tájékoztatjuk pácienseinket a lehetséges módszerekről és a várható eredményekről.

Plasztikai Sebészet: Sybilla Magánorvosi Rendelő, Gyula, Béke sgt.42.


ORVOSOK 

Dr. Fierpasz Ferenc 

tel: +36 30 856 3540, +36 66 361-361
email:
fierpaszferenc@freemail.hu

Rendelési idő (Gyula)
Hétfő 15:00 – 18:00